Prosecurity is het eerste Limburgse bedrijf met Incert erkenning voor videobewaking!

Sinds kort dient een installateur van camera-systemen een wettelijke erkenning te hebben. Deze wetgeving is er gekomen om de vele misbruiken en fouten uit het verleden tegen te gaan.

Maar hoe kan u nu zeker zijn dat u een degelijk video-bewakingssysteem laat installeren? Dat zowel voldoet aan uw wensen (herkenning, nachtzicht, gebruiksgemak, …) als de wettelijke bepalingen.

Door de installatie van uw toekomstig camerasysteem toe te vertrouwen aan een INCERT gecertificeerde installateur, bent u zeker van uw keuze. Deze installateurs hebben zeer strikte kwaliteitsregels ondertekend. Bovendien moeten gecertificeerde installateurs hun producten aankopen bij INCERT gecertificeerde distributeurs en zich regelmatig laten controleren door gemandateerde controle-instellingen. Het is dus een ganse kwaliteitsketen die gegarandeerd wordt. Enkel gecertificeerde installateurs kunnen u een conformiteitsverklaring INCERT afleveren.

Met trots kunnen wij u melden, dat wij het eerste Limburgse bedrijf zijn met deze certificatie!

Logisch ook, Dirk Martens de zaakvoerder installeerde in 1999 de eerste IP Camera in Belgiƫ en is altijd trendsetter geweest in deze materie. Prosecurity kon dus niet achter blijven om zich te certificeren.

Meer informatie over Incert kan u vinden via deze link

    Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie