10 juli 2015

Terreinbeveiliging

In sommige gevallen is traditionele beveiliging van het gebouw niet meer voldoende en zorgen we voor een optimale terreinbeveiliging.

  • Bouwhandels en bedrijven met handelsgoederen buiten het gebouw
  • Auto & vrachtwagenhandelaars met voertuigen op hun terrein
  • Fabrieken, bedrijven, … met goederen of metalen (koperdiefstallen!) op hun terrein
  • Winkels of bedrijven met grote waarden in hun gebouw, waar we al vanaf buiten willen ingrijpen, nog voor de inbraak plaats vind

Er zijn meerdere methodes om terreinen te beveiligen:

Prosecurity is een ervaren specialist in het beveiligen van terreinen en zoekt steeds de juiste oplossing voor uw risico.

Enkele voorbeelden van onze mogelijkheden:

Buitendetectoren zijn relatief goedkoop en worden vooral gebruikt op kleine terreinen (ook veelvuldig gebruikt in prive woningen.) en ter aanvulling van hekwerkdetectie of schrikdraad beveiliging.

Hekwerkdetectie zorgt ervoor dat het doorknippen of overklimmen van uw herkwerk gedetecteerd wordt.
Het meest gebruikte systeem hiervoor is het Peridect systeem van Sieza dat dmv. piezo cellen een analyse doet van de trillingen en bewegingen van het hekwerk. Dankzij uitgebreide signaalanalyse zal het niet vals gaan op voorbij rijdende voertuigen of wind.

Schrikdraadbeveiliging zorgt ervoor dat inbrekers een stroomstoot krijgen bij het doordringen of overklimmen van uw hekwerk. Deze oplossingen worden tegenwoordig veelvuldig gebruikt omdat de stroomstoot niet dodelijk is en het een sterk afschrikkend effect heeft.

Thermische camera’s in combinatie met geavanceerde beeldanalyse bewaken een volledig terrein en slaan alarm bij indringen van de perimeter of niet gewenste gedragingen. Prosecurity is Silver partner van Agent Vi en heeft meerdere succesvolle installatie afgerond. Vraag gerust naar onze referenties!

 

    Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie