Alvem Security en Prosecurity starten structurele samenwerking “Securityland”

Alvem Security en Prosecurity starten structurele samenwerking “Securityland”

Kleine bedrijven die op een eerlijke en kwaliteitsvolle manier willen functioneren lopen snel tegen barrières op. Ook zij hebben behoefte aan een efficiënte planning, hogere inkoopvolumes (om betere prijzen te bekomen) en voldoende tijd en geld voor investeringen in ICT, marketing en HR. Enkel op deze manier verzekeren zij hun toekomst en kunnen ze hun klanten en medewerkers optimaal blijven ondersteunen.
Alvem Security uit Sint-truiden en Prosecurity uit Hasselt kondigden vorige week een structurele samenwerking aan onder de projectnaam “Securityland”.
Alle 30 medewerkers werden getrakteerd op een leuke workshop georganiseerd door het team van neempauze.be waarin ze uitvoerig konden kennismaken met elkaar, de plannen en toekomstvisie van het bedrijf met aansluitend een Grand Prix Karting en BBQ bij Karting Genk.
Het gehele team van Securityland draagt Eerlijkheid, fierheid, uitmuntendheid en gedrevenheid in hart en ziel en stoomt zich klaar voor de toekomst met verdere uitbreidingen in personeel en locaties.
Hou het zeker in de gaten!
Bij Securityland bent u veilig!