Aantal home invasions stijgt spectaculair

 

Een oplossing tegen home invasions

Een alarmsysteem moet gezien worden als een platform waarop een aantal functionaliteiten toegevoegd kunnen worden. Als u zich efficiënt wilt wapenen tegen fenomenen als home invasions, dan is het erg belangrijk om het hoofd koel te houden en onmiddellijk alarm te kunnen slaan.

Door een installatie te voorzien van een aantal alarmknoppen (bekabeld of draadloos) kan u snel alarm slaan en dus de ergste gevolgen van een home invasion beperken of voorkomen.

Zelfs als er nog geen platform aanwezig is , kan u toch al gebruik maken van een oplossing in de vorm van een autonome alarmknop.

De prijs van deze oplossing?

Al vanaf € 129,00 (éénmalig) kunnen we u helpen wapenen tegen home invasions.

Is dit een 100 % waterdichte oplossing? Neen, u kan een home invasion moeilijk voorkomen. U kan wel de gevolgen en de psychologische impact ervan beperken als u tijdig iemand kan verwittigen zodat u niet het slachtoffer wordt van brutaal geweld met vaak blijvende trauma’s en letsels tot gevolg.

Onze adviseurs leggen u graag uit welke bijkomende stappen u kan ondernemen om uzelf en uw dierbaren te beveiligen tegen home invasions.