12 juli 2015

Merken alarmsystemen

U bent op zoek naar een alarmsysteem voor uw woning of bedrijf? ProSecurity beschikt over een uitgebreid aanbod van diverse merken alarmsystemen.

Doordachte keuze voor één van onze merken alarmsystemen

Ieder merk en type heeft zijn specifieke eigenschappen én voor- en nadelen. Het is dus belangrijk om op voorhand goed na te denken over uw keuze. Welke tools wenst u (nu of in de toekomst) toe te voegen? Welk budget heeft u in gedachten?

Als installateur is het noodzakelijk om continu up-to-date te blijven. We breiden dan ook voortdurend ons gamma uit. Zo voorzien we steeds in uw noden en wensen.

Kwalitatieve merken die we u met trots aanbieden

logo-ksenia-1

Bij Ksenia Security staat vooral innovatie en design centraal! Rechtstreeks integreerbaar met de meeste domoticasystemen en camerabewaking.
Uiterst veilige oplossingen die op maat te programmeren zijn en zeer makkelijk te bedienen.

 

merken alarmsystemen Risco Group

Risco Group is een toonaangevende fabrikant van alarmsystemen en beveiligingsoplossingen die sinds 1992 een regionaal kantoor heeft in België. Het grote voordeel is het feit dat we in België terecht kunnen met onze vragen, in het Nederlands.

Risco heeft een groot gamma aan beveiligingsoplossingen waaruit wij een assortiment hebben samen gesteld. Wij gebruiken de Risco-alarmsystemen vooral in residentiële en klein zakelijke beveiligingsprojecten. Hun systemen zijn zeer innovatief, vooruitstrevend en makkelijk te bedienen.

Extra troeven?

  • groot aanbod aan uitbreidingsmogelijkheden
  • mooie en zeer betaalbare touchklavieren
  • de vele mogelijkheden die het systeem biedt zonder overdreven duur te worden

Meer informatie over de Risco Group Alarmsystemen

 

merken alarmsystemen HoneywellHoneywell is een toonaangevende fabrikant van de Galaxy alarmsystemen. Wij gebruiken de Galaxy alarmsystemen vooral bij grotere projecten (bedrijfsgebouwen, grote winkels, hoge risico projecten waar zeer uitgebreide programmatie op maat nodig is).

Lees meer over Honeywell Galaxy alarmsystemen.

 

Jablotron is vooral bekend geworden met zijn OASIS draadloos alarm en de Jablotron 100 oplossing. Ze bieden bovendien erg veel uitbreidingsmogelijkheden aan. Jablotron is dan ook uitgegroeid tot een gerespecteerde fabrikant.

Meer info over Jablotron Oasis
Meer weten over Jablotron 100

Hulp nodig bij uw keuze?
Contacteer een proSecurity-adviseur!


Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie