10 juli 2015

Kostprijs alarmsysteem

Kostprijs alarmsysteem:

In onze rubriek “Alarmsystemen” kan u zien dat er verschillende soorten alarmsystemen op de markt zijn.
Daar ieder beveiligingsproject maatwerk is en iedere persoon of onderneming andere wensen of noden heeft, is het niet altijd even makkelijk om een prijsindicatie te geven, zonder dat we perfect weten wat de behoeften zijn.
Om u toch verder te helpen geven we hier op deze pagina enkele richtprijzen mee waarop u zich kan baseren.
De richtprijzen zijn volledig gebaseerd op INCERT gekeurde systemen! Wat u ook kiest, wij werken enkel met topkwaliteit voor uw zekerheid en comfort!

Draadloze alarmsystemen met videoverificatie, APP en meldkamer

Is het niet mogelijk of gewenst om bekabeling te voorzien? Dan opteren veel mensen al snel voor een draadloos systeem. In samenwerking met Securitas kunnen wij u een draadloze oplossing aanbieden, gebaseerd op de Visonic PowerG technologie. Een zeer betrouwbare draadloze oplossing met BI-directionele communicatie, videoverificatie ingebouwd, bedienbaar via smartphone en tablet dmv makkelijke APP. Het systeem is permanent gekoppeld met de controlekamer van Securitas waar ze de alarmsignalen en videobeelden analyseren om zo de juiste actie te kunnen ondernemen. Zie hier de informatiefilmpjes van Securitas over de gecombineerde oplossing die wij voor hun installeren en onderhouden. Een kleine woning of kantoor beveiligen op deze manier kost minder dan 800 euro aan investering en slechts 35 euro per maand (incl 21% BTW)  voor de tele-bewaking en interventiedienst van securitas.
Dit voorbeeld is gebaseerd op een draadloze alarmcentrale met ingebouwde sirene, klavier, lcd scherm, gsm kiezer en 3 detectoren (waarvan 1 met ingebouwde camera) en inclusief volledige installatie en programmatie!

Draadloze alarmsystemen zonder meldkamer

Voor de mensen die een basis beveiliging wensen maar niet willen aansluiten op een controlekamer zijn er diverse mogelijkheden. We gaan ervan uit dat deze mensen toch ook willen verwittigd worden door het alarmsysteem en ook bediening willen via smartphone en tablet… Maar dan zonder enig abonnement te betalen…
Reken op een 1.700 euro voor een basis draadloze alarminstallatie met ingebouwde IP en GSM module, 3 detectoren, klavier, buitensirene, installatie, programmatie, … Deze calculatie is gebaseerd op een Jablotron 100 alarminstallatie (grote versie met grote noodbatterij conform incert normering)

Bekabelde (hybride alarmsystemen) met of zonder meldkamer

Bij onze bekabelde (hybride) systemen kan u volledig modulair beslissen hoe u dit opbouwt. Met of zonder meldkamer, met of zonder APP, Basis voor verzekering of met extra comfort, Communicatie via vaste lijn, gsm, IP, …  U kiest het zelf! Uiteraard bepalen uw keuzes ook de prijs van het systeem!
We zeggen altijd: Als de bekabeling reeds aanwezig is, tel dan ca 500 euro voor de alarmcentrale en ca 100 euro per component erbij voor de extra zaken.  Zo komt u voor een standaard bekabeld systeem met 2 klavieren, 4 detectoren, Binnen en Buitensirene, Installatie en programmatie uit op ca 1.500 euro  (als de bekabeling reeds aanwezig en bruikbaar is) Dit voorbeeld is gebaseerd op een Risco Lightsys alarminstallatie
Uiteraard kan u de prijs doen stijgen door mooiere klavieren te gebruiken en extra functies of componenten toe te voegen.

Conclusie

Beveiligen gebeurt altijd op maat – Naargelang de keuzes die u maakt zal de prijs dalen of stijgen!
Wat belangrijk is: Laat u correct informeren en ga niet af op het eerste beste verkoopspraatje!
Ik zeg altijd : “Ons advies kost niets, maar heeft een hele hoge waarde!”
Wij helpen u dan ook graag verder, zoeken samen met u de ideale combinatie en maken een voorstel op maat – volledig vrijblijvend en gedetailleerd! Wacht dus niet tot het te laat is, contacteer ons


Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie

* Alle genoemde prijzen op deze pagina zijn uitsluitend ter voorbeeld en niet bindend. Daar we niet weten welk btw tarief voor u van toepassing is, zijn de prijzen exclusief btw. Bedrijven (medecontractanten) betalen 0% BTW, Particulieren 21% BTW tenzij het voor een prive woning is die ouder is dan 10 jaar, in dit geval betaald u slechts 6% BTW. Als wij een offerte op maat maken zal de opgegeven totaal prijs inclusief het juiste BTW tarief zijn! Geen verassingen bij ons!